Om oss

Dennis Westerberg

Dennis Westerberg är bolagets grundare och dessutom direkt engagerad i verksamheten som AI-inspiratör, konsult och utbildare.


Dennis är utbildad språklärare och har dessutom en treårig projektledarexamen inom IT i bagaget [med inriktning AI och intelligenta hus]. Han har vidare startat upp ett antal YH-utbildningar inom IT-området – exempelvis ”3D-printingspecialist” som Eslövs kommun bedrivit i flera år – och är en av grundarna till en start-up med VR-fokus i Stockholm.

 

Denna kombination av djupa språk- och IT-kunskaper, samt hans erfarenhet av att föreläsa i snart 30 år (utnämnd till "Årets föreläsare 2015"), gör honom klippt och skuren för uppdraget att effektivisera er verksamhet via AI.

Lena Bergkvist

Lena Bergkvist är bolagets seniora civilingenjör inom datateknik, med ytterligare fördjupning inom interaktionsdesign.


Lena har dessutom mångårig erfarenhet av ledarskap, projektledning och bolagsbyggande.


Lenas förståelse kring hur tekniska hjälpmedel kan vara till stöd, i stället för ett ok i arbetslivet, tillför en extra dimension i verksamheten, och något som våra kunder verkligen värdesätter.

KONTAKT

Intresserad av samarbete?

Vi hjälper er att snabbt höja produktiviteten, att effektivisera arbetsflödet och att minska tidskrävande uppgifter, så att ni i stället kan fokusera på det som betyder allra mest för verksamheten.