Om oss

Dennis Westerberg

Dennis Westerberg är bolagets grundare och dessutom direkt engagerad i verksamheten som AI-inspiratör, konsult och utbildare.


Dennis är utbildad språklärare och har dessutom en treårig projektledarexamen inom IT i bagaget [med inriktning AI och intelligenta hus]. Han har vidare startat upp ett antal YH-utbildningar inom IT-området – exempelvis ”3D-printingspecialist” som Eslövs kommun bedrivit i flera år – och är en av grundarna till en start-up med VR-fokus i Stockholm.

 

Denna kombination av djupa språk- och IT-kunskaper, samt hans erfarenhet av att föreläsa i snart 30 år (utnämnd till "Årets föreläsare 2015"), gör honom klippt och skuren för uppdraget att effektivisera er verksamhet via AI.

Lena Bergkvist

Lena Bergkvist är bolagets seniora civilingenjör inom datateknik, med ytterligare fördjupning inom interaktionsdesign.


Lena har dessutom mångårig erfarenhet av ledarskap, projektledning och bolagsbyggande.


Lenas förståelse kring hur tekniska hjälpmedel kan vara till stöd, i stället för ett ok i arbetslivet, tillför en extra dimension i verksamheten, och något som våra kunder verkligen värdesätter.

Victor Johansson

Victor Johansson är vår nyckelperson när det gäller kundrelationer och affärsutveckling. Som Key Account Manager är han ansvarig för att vårda och utveckla relationer med våra viktigaste kunder.


Victor kombinerar sin tekniska bakgrund med en stark kommersiell förståelse, vilket gör honom till en ovärderlig tillgång för både vårt team och våra kunder. Med ett öga för detaljer och ett hjärta för kundservice, säkerställer han att våra lösningar alltid överträffar kundförväntningarna.


Victors engagemang för innovation och hans förmåga att förutse kunders behov bidrar till att hålla oss i framkanten av branschen.

Malisa Kukulovic

Malisa Kukulovic, verksam som Strategic Relations Consultant hos Aistrateg, är skicklig på att utveckla och implementera nyskapande strategier som främjar bestående partnerskap och skapar nya affärsmöjligheter.


Malisa har lång erfarenhet inom strategisk kommunikation och relationsbyggande med en robust teknisk och ledarskapsbakgrund.

KONTAKT

Intresserad av samarbete?

Vi hjälper er att snabbt höja produktiviteten, att effektivisera arbetsflödet och att minska tidskrävande uppgifter, så att ni i stället kan fokusera på det som betyder allra mest för verksamheten.