Kundberättelser

– Framgångar med ChatGPT


Vi är stolta över att ha hjälpt många kunder att framgångsrikt integrera ChatGPT i sina organisationer och förbättra sina arbetsprocesser, kundrelationer och effektivitet. Men låt oss inte bara berätta om våra framgångar – låt våra nöjda kursdeltagare tala för oss.

Några ord från kursdeltagare och åhörare


– Lär dig använda ChatGPT –

Mattias Svensson,

Kunskapsskolan i Sverige AB

🌟 "Stort tack för ditt ruskigt härliga inspel! Bästa föreläsning jag sett på många år."

Cecilia Wallenbo,
Merrific

🌟 "En fantastisk kurs. Den mest användbara och intressanta delen av utbildningen om ChatGPT var de tankeväckande frågeställningar som fick mig att tänka på konsekvenserna och möjligheterna flera steg framåt. Efter att ha gått denna utbildning kommer jag att använda ChatGPT för att spara tid när jag skapar lektioner, struktur, texter och intressanta reflektionsfrågor för mina studenter. Jag tror att utbildningen kommer att hjälpa mig att förbättra mina kunskaper och färdigheter inom AI genom att öva och ändra mina beteenden och rutiner när det gäller att producera texter och utbildningsmaterial. Jag lärde mig att allt förändras, utmanas och utvecklas, och att gränserna för äkthet, etik och moral förflyttas framåt. Jag skulle definitivt rekommendera denna utbildning om ChatGPT till andra, eftersom ju fler som kan arbeta effektivare, desto bättre är det för mänskligheten. Stort tack för en superintressant och lärorik dag!"

Stefan Lewitas,

SL Development AB

🌟 "Kursen uppfyllde verkligen mina förväntningar och fick högsta betyg, en 5 på en skala från 1-5. Jag fann utbildningen mycket användbar för att lära mig använda ChatGPT. De bästa delarna var praktiska övningar och exempel, samt tips och trix för att spara tid och maximera effektiviteten. Allt var verkligen relevant och värdefullt. Jag skulle definitivt rekommendera denna kurs till kollegor och vänner som är intresserade av att lära sig använda ChatGPT."

Philip Breisner,

Breisner Consulting

🌟"Efter kursen känner jag att min kunskap om ämnet är väsentligt mycket bättre. Materialet som täcktes var grymt bra och anpassat till mina behov och mål, med relevanta exempel. De mest användbara delarna för mig var de mer avancerade momenten. Kursen hade definitivt tillräckligt med exempel och övningar för att hjälpa mig att förstå och tillämpa det jag lärt mig – nu är det dags att köra! Jag skulle absolut rekommendera den här kursen till andra som vill lära sig mer om ChatGPT, och jag ser fram emot mer info!"

Robin Reuterberg,

Omni Telecom

🌟 "Utbildningen hjälpte mig att förbättra min förståelse för inlärning och öppnade upp en ny värld av möjligheter för att använda ChatGPT i yrkeslivet, till exempel för att analysera säljprocesser, bygga utbildningar och skapa välformulerade e-postmeddelanden. Jag rekommenderar varmt mina kollegor och andra yrkesverksamma att börja använda ChatGPT – oändliga möjligheter väntar. Stort tack för en fantastisk och givande dag med Dennis och Lena!"

Kim Bergkvist,

skådespelare & sångare

🌟 "Kursen hos Aistrateg.se AB täckte grundläggande funktionalitet i ChatGPT på ett väl genomtänkt sätt, samtidigt som den erbjöd kreativa lösningar för praktisk användning. Inga avancerade tekniska förkunskaper krävdes, bara en dator, uppkoppling och en inloggning till ChatGPT. Dennis och Lena var hjälpsamma och tillgängliga för att svara på frågor under kursdagen. Kursen inkluderade en mängd praktiska övningar som hjälpte oss att fördjupa vår förståelse och kunskap om ChatGPT genom att tillämpa det på faktiska exempel. Jag skulle rekommendera denna kurs till personer från olika branscher som vill lära sig mer om ChatGPT och dess möjligheter."

Petra Malmström,

Höörs Gästgifwaregård

🌟 "Jag är mycket nöjd med kursens innehåll och material, och jag upplevde kursledarnas förklaringar och svar på frågor som mycket tydliga. Informationen på kursen var mycket användbar för mina egna ändamål, och nivån av interaktivitet och engagemang var mycket hög. Jag skulle sammanfatta kursen som fantastisk, lärorik och praktisk. Det var en utmärkt upplevelse!"

Tomas Lydahl,

Föreläsare, författare & coach

🌟 "Workshopens struktur och organisation var helt enkelt skitbra! Jag minns inte alla verktyg och resurser som användes, men de var verkligen viktiga för att förstå ämnet. Innehållet i workshopen var otroligt användbart och kommer att ta mitt företag till en helt ny nivå. Facilitatorerna och talarna var helt enkelt WOW! Jag rekommenderar absolut workshopen till andra som är intresserade av ChatGPT – gå den nu, för du kommer att göra det förr eller senare!"

Bo Wallin,

ABC Facksnack AB

🌟 "Innehållet i utbildningen var mycket relevant och användbart för mitt arbete och personliga intressen. Workshop-momenten bidrog i mycket stor utsträckning till att förtydliga och förstärka de koncept och tekniker som presenterades under föreläsningen. Gruppdiskussionerna fungerade bra för att uppmuntra samarbete, engagemang och delning av idéer. Utbildaren erbjöd högkvalitativ feedback och vägledning under workshop-momenten och gruppdiskussionerna. Jag är mycket nöjd med balansen mellan teoretiskt innehåll och praktiska övningar. Toppbetyg 5."

Kristina Forslund,

Vd, Eslöv Bostads AB

🌟 " Hej Dennis! Hoppas allt är bra med dig och du njuter av solen. Tack för en fantastiskt bra dag. Jag har bara hört positivt av de som var med. Jag har dessutom rekommenderat dig i mitt VD-nätverk så fler kommer att höra av sig. Vi bokar in en dag för all personal inom kort. Tack."

Få mer gjort, på kortare tid, med mindre ansträngning.